Når du bruker dette nettstedet og digitale magasin utviklet av Hvite Lilje legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Vi bruker denne informasjonen til å bedre innholdet på nettstedene.

 

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene vi har produsert (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

 

Webanalyse

 

Vårt nettsted og nevnte digitale magasin benytter Google Analytics for å analysere bruk. Informasjonen brukes til å bedre innhold og navigasjon for brukere av nettstedene.

 

Informasjonskapsler (cookies)

 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din enhet når du laster ned en nettside. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom din enhet og nettsiden hver gang du ser på en side. Informasjonskapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig og benyttes ikke for å identifisere deg som person.

 

Kontaktinformasjon som oppgis via skjemaer (f.eks. e-post, bedrift og navn), brukes kun for at leverandøren skal kunne respondere på din forespørsel. Hvite Lilje deler ikke denne informasjonen med andre enn annonsøren du har kontaktet (med mindre loven krever dette).

 

Hvite Lilje står ikke ansvarlig for annonsøren sin bruk av informasjonen du gir.

 

Vi kan revidere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Gjeldende personvernerklæring vil alltid finnes på http://hvitelilje.com/personvernerklaring.